Wie zijn wij?

Wij zijn Marjolijn&Henkjan, al een hele tijd getrouwd en ouders van Renée, Otis en Fiep. Met veel plezier kopen we de mooiste spullen in voor de winkel, creëren we een wereldje waarin al ons moois goed uit komt en helpen we je graag aan de vrolijkste pracht!

 

Marjolijn heeft een achtergrond in de verzekeringsbranche, ook heeft ze decors ontworpen en gebouwd voor productie-maatschappijen en nu is ze sinds 5 jaar de eigenaar van GrachtenPracht. Ze houdt van kleur en spullen die niet standaard zijn, dit is ook zeker terug te zien in de kinderkamers van Renée, Otis en Fiep. Wat is er nu leuker dan mensen te kunnen helpen om te kiezen voor hun eigen keuze én niet voor de standaard.

 

Henkjan heeft gewerkt in de meubelbranche, voor defensie en voor het ministerie. Hij is de man-die-alles-maken-kan, vooral met de balie en de tafel voor de behangboeken zijn we nog iedere dag blij! 

 

Dagelijks zijn we in de winkel, om pakketjes naar de post te sjouwen, nieuwe spullen in de winkel te zetten en om jou te helpen!

 

 

Mail ons je vraag of opmerking...

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.