Kraamcadeaus

De mooiste kraamcadeaus vonden wij datgene waar de naam van onze kinderen op staan, zo hebben we voor onze jongste dochter Fiep een mooi stoeltje gekregen met de afbeelding van haar geboortekaartje er op. Bij de oudste  kregen we een broodplankje met haar naam er op en voor onze zoon kregen we heel veel leuks waar zijn naam Otis op staat. 

 

De naam is tenslotte het mooiste wat je je kindje bij zijn óf haar geboorte kan geven. Om deze reden hebben wij leuke gepersonaliseerde cadeaus, ze zijn leuk om te krijgen én leuk om cadeau te geven!

 

Vermeld je de naam duidelijk bij de opmerkingen, dan kan je dit altijd bij de orderbevestiging nog eens checken, het zou vervelend zijn als er net een letter verkeerd staat.

 

Het is leuk om een kraamcadeau zelf te geven, maar je kunt het ook door ons laten versturen. Vermeld dit even bij de adresgegevens, als je het leuk vindt dan kunnen we een kaartje bijsluiten met daarop je tekst voor de trotse ouder(s)!

 

Naampuzzel

Wat vinden alle ouders leuk aan hun eigen kindje? Natuurlijk, de naam!

 

Dus wat geef je als trotse tante, collega of vriendin? Inderdaad een cadeautje met de naam van het kindje! Deze puzzel is echt het ideale cadeau! Bij een geboorte is het leuk om de puzzel te geven, zodat deze in het kamertje kan liggen als pronkstuk. Maar zodra een kindje iets ouder is, dan is het ook erg leuk om de naam in elkaar te puzzelen. Kortom, je hebt er jaren plezier van!

 

De puzzels zijn er in 4 kleurstellingen: lente, zomer, herfst en winter.

 

De prijs is afhankelijk van de lengte van de naam, geef duidelijk aan om hoeveel letters, welke naam en kleurstelling het gaat, dan berekenen we direct de prijs van de naampuzzel voor je. Zodra je de puzzel via Ideal hebt voldaan, dan mailen we je om de naam en de kleurstelling te vragen, dit om te voorkomen dat er spelfouten gemaakt worden in de naam.

 

€ 24,95

  • Leverbaar
  • binnen 1 week na ontvangst van je betaling heb je het artikel in huis