Eten&Drinken

Dat we dol zijn op kleur en bijzondere spullen, dat is bekend. 

Op deze pagina vind je straks al het moois dat met Eten&Drinken te maken heeft, de pagina wordt wekelijks aangevuld. 

Mis je iets? Laat het ons weten, dan gaan we voor je op zoek!

Chips-machine

Je hebt ze vast wel eens gezien op evenementen, de chips op een stokje!

 

Nu kan je zelf aardappels snijden en chips op een stokje maken met de Chips-machine. Deze Chips-machine schilt de aardappels (of sommige groenten) in een spiraalvorm – en dat alles in een handomdraai. Aardappel erop steken en aan de hendel draaien, de spiraal wordt door de metalen pin opgevangen. Vind je de schil lekker, draai dan het schilmes weg, dan is dit niet in gebruik.  Het schilmes kan tevens 'uitgeschakeld' worden. De Chips-machine staat met de vacuüm-voet stevig op het aanrecht.

 

Suggestie: Plaats de spiraal daarna bijvoorbeeld op een shaslick-stokje en bereid dit in de magnetronoven, friteuse of bakoven. Wil je geen spiraalvorm? Snij deze dan aan de bovenkant door en je krijgt 'ringen'om te verwerken. Bewegende delen met olijf- of zonnebloemolie insmeren!

 

Je kunt natuurlijk ook groenten gebruiken, zoals komkommer, courgette, rettich en bietjes.

 

De Chips-machine mag niet in de vaatwasser! Na gebruik raden we aan om deze direct onder de kraan met heet water afspoelen en drogen.

Leeftijd: vanaf 8 jaar (kinderen onder toezicht van volwassenen)

€ 22,50

  • Helaas, uitverkocht!

Appelschil-machine

Hoe leuk is deze Appelschil-machine!?

 

De Appelschiller schilt de appel, verwijdert het klokhuis en snijdt de appel in grappige spiralen – en dat alles in een handomdraai. Steek de appel op de prikker en draai aan de hendel. Onze kinderen vinden de appels nu ook 'veel lekkerder'. Wie weet werkt het ook bij jou?

 

De vacuümvoet zorgt voor een rotsvaste positie. Het schilmes kan "uitgeschakeld" worden, zodat de schil om de appel blijft.

 

De Appelschil-machine mag niet in de vaatwasser! Na gebruik raden we aan om deze direct onder de kraan met heet water afspoelen en drogen.

Ons advies is om de bewegende voor het wegzetten en na het uit de kast halen met olijf- of zonnebloemolie in te smeren!

Leeftijd: vanaf 8 jaar (kinderen onder toezicht van volwassenen)

€ 19,95

  • Helaas, uitverkocht!